MAROKKO

Marokko - Keizerlijke Steden (4* hotels)

v.a. € 1 070
periodeniet begeleidTruetypeovernachtingen
1/11/2017 -> 31/10/2018rondreis8 d./7 n.
Prijstabel
tonen 
periode   prijs single suppl promo  
14/7/2018 25/8/2018 € 1 100,00 € 235,00  
1/9/2018 22/9/2018 € 1 070,00 € 235,00  
29/9/2018 13/10/2018 € 1 100,00 € 235,00  
20/10/2018 20/10/2018 € 1 150,00 € 235,00  
Prijzen p.p. (tweepersoonskamer). Aanbod geldig volgens beschikbaarheid.
dag 1 : Brussel - Casablanca (a)
Vertrek vanuit Brussel naar Casablanca met Royal Air Maroc en transfer naar uw hotel Novotel Casablanca****. Diner en overnachting.
dag 2 : Casablanca - Rabat (o-m-a)
Bezoek aan Casablanca, de economische hoofdstad van Marokko: de centrale markt, het Habous district, het koninklijk paleis, de residentiële Anfawijk en het exterieur van de indrukwekkende Hassan II moskee. Vislunch. Vervolgens traject naar de keizerlijke stad ‘Rabat’. Bezoek aan de hoogtepunten van de stad o.a. het koninklijk paleis, de kasbah Oudaya met zijn Andalusische tuinen en zijn imposante poort, het mausoleum van Mohamed V, de toren van Hassan (deze had de op één na grootste moskee ter wereld moeten worden, maar dit project is helaas niet afgemaakt). Diner en overnachting in hotel Le Rive****.
dag 3 : Rabat - Fes (o-m-a)
Na het ontbijt vertrek naar Meknes, waar u de koninklijke stallen, de Joodse wijk en de beroemde hoofdpoort Bab el Mansour bezoekt, die deel uitmaakt van de 40 km lange stadswallen met prachtige poorten. Lunch in een typisch restaurant. Vervolgens bezoek aan de heilige stad Moulay Idriss en aan de indrukwekkende ruïnes van de Romeinse stad Volubilis. Aan het einde van de middag rijdt u verder naar Fès. Diner en overnachting in uw hotel Barcelo Medina Fes****.
dag 4 : Fes (o-m-a)
Bezoek aan de religieuze hoofdstad Fès, waar zich de best bewaarde en meest authentieke medina van Marokko bevindt. In dit labyrint van straatjes en steegjes bevinden zich tal van vergeten ambachten en prachtige bezienswaardigheden o.a. religieuze universiteiten, het Nejjarine plein met zijn sierlijk met mozaiëken gedecoreerde fontein, het mausoleum van Moulay Idriss en de moskee van Karaouine. Lunch in de medina. In de namiddag, bezoek aan Fès Jdid met o.a. de soeks met verse groenten, stoffen, fruit, kruiden, de Joodse wijk, het koninklijk paleis, de Koranschool,... Diner en overnachting in uw hotel Barcelo Medina Fes****.
dag 5 : Fès - Marrakech (o-m-a)
Vandaag staat een lange reisdag op het programma, maar wel een prachtige route langs enkele mooie berberdorpen zoals Immouzer du Kandar en Ifrane. Lunch in Beni Mellal. Aan het einde van de middag bereikt u Marrakech, de stad van 1001 nachten. Diner en overnachting in hotel Atlas Asni****.
dag 6 : Marrakech (o-m-a)
De historische stad Marrakech heeft enorm veel te bieden. Bezoek aan de Saadische graftomben uit de 14de eeuw, het prachtige Bahia paleis en de Koutoubia moskee met zijn 80 meter hoge minaret. Lunch in uw hotel. In de namiddag bezoek aan het symbool van Marrakech, het beroemde Djemaa El Fna plein met de omliggende soeks en de wijk van oude ambachten. Marokkaans diner met Fantasia show. Overnachting in hotel Atlas Asni****.
dag 7 : Marrakech - Casablanca (o-m-a)
Vrije voormiddag. Lunch. In de namiddag, terugtocht naar Casablanca. Diner en overnachting in uw hotel Novotel Casablanca****.
dag 8 : Casablanca - Brussel (o)
Transfer naar de luchthaven en terugvlucht van Casablanca naar Brussel met Royal Air Maroc.
Inbegrepen
- Vluchten met Royal Air Maroc.
- Luchthaventaksen en fuel.
- 7 overnachtingen op basis van vol pension.
- Diensten van een meertalige gids (Engels/Frans).
- Alle transfers, ingangsgelden, excursies zoals beschreven in het
programma.
- Documentatiemap per kamer.
Niet inbegrepen
- Persoonlijke uitgaven en dranken.
- Gebruikelijke fooien.
- Annulatie- en/of bijstandsverzekering.
Opmerkingen
- Hotels kunnen vervangen worden, waarbij wij streven naar hotels van
dezelfde categorie.
- Het programma kan zonder voorafgaande kennisgeving aangepast
worden omwille van onvoorziene omstandigheden.

o= ontbijt m= middagmaal a= avondmaal
voor een persoonlijk advies over deze bestemming, klik hier.
voor persoonlijk advies ? klik hier.

 

uw overnachtingen

» Atlas Asni ****
» Hotel Barcelo Medina Fes 
» Novotel Casablanca ****
» Le Rive ****