Galicië / Santiago de Compostela
El Transcantabrico Gran Lujo
De luxetrein El Transcantabrico Gran Lujo brengt u langs de meest idyllische plekken van Galicië, Asturië en Cantabrië, in het noorden van Spanje. Aangezien deze trein over smalspoortrajecten rijdt en men de passagiers een comfortabele nachtrust wil garanderen, rijdt de trein enkel overdag. De volledige trein bestaat uit originele Pullmann rijtuigen. De stijl is te vergelijken met de Orient Express.
Slaapcoupés
De Deluxe Suites zijn uitgerust met vast tapijt, houten panelen, dikke gordijnen en grote panoramavensters, met een dubbel bed (2.00 x 1.5 m) of 2 aparte bedden (2.00 x 0.85 m), een ruime kast, bagagecompartiment, safe, 2 tv’s, geïntegreerd informatiesysteem voor film en muziek, individuele klimaatregeling, gratis WiFi, draadloze telefoon, minibar,... De brede sofa kan indien gewenst probleemloos omgetoverd worden tot extra bed. De privé badkamer is uitgerust met een douche met stoom en massagefaciliteiten, lavabo, toilet, haardroger en stopcontact (220V).
Restaurant, Bar & Dresscode
De El Transcantábrico Gran Lujo beschikt over prachtig gedecoreerde restauratierijtuigen, een bar coupé met een ware dansvloer en een saloncoupé, waar u in alle rust kunt genieten van een boek of een goed glas. Avondkleding is niet verplicht. Overdag is informele, ongedwongen, elegante kledij aan te raden.