Costa Blanca / Altea
La Serena
 
dit adult only boutique hotel is onlangs volledig gerestaureerd en is ingericht in een warme mediterrane sfeer met lichte kleuren, houten meubels, rieten manden en lampen.
Logies:
de 12 ruime luxe kamers zijn voorzien van airco, flatscreen-tv, safe, Nespresso koffiezet, badkamer (haardroger, badjas, slippers). De verschillende kamertypes zijn steeds met oog van detail ingericht en hebben verschillende zichten op de omliggende bergen en mooie kustlijn.
Ligging:
gelegen in het pittoresk oud stadsgedeelte van Altea, op slechts enkele minuten van het strand. Altea is een charmant dorp gelegen aan de betoverende kustlijn van de Costa Blanca, met typische witte huisjes, smalle straatjes en de iconische blauwe koepel van de kerk.


Faciliteiten:
loungebar, ontbijtruimte, privé-wellness met keuze uit 6 verschillende wellness pakketten, buiten terras, ruime zwembad met zonneterras.
Imagine:
dit adult only boutique hotel is onlangs volledig gerestaureerd en is ingericht in een warme mediterrane sfeer met lichte kleuren, houten meubels, rieten manden en lampen. Het accent ligt er op rust, ontspanning en het oproepen van een maximaal vakantiegevoel bij de klanten.