dag 1 : Rome - Nizza Monferrato
In de late namiddag gaat u in het station Rome Ostiense aan boord van La Dolce Vita Orient Express. Het is het begin van een onvergetelijke reis door de landschappen en smaken van Italië. Er wacht u een avond vol culinaire hoogstandjes en entertainment. Geniet van een uitgebreid diner in de restauratiewagen, waar de met drie Michelinsterren bekroonde chef-kok Heinz Beck Italiaans geïnspireerde gerechten met seizoensgebonden en lokaal geproduceerde producten bereidt. Laat uw smaakpapillen verwennen: elke hap vormt het bewijs van het rijke culinaire erfgoed van Italië.
dag 2 : Nizza Monferrato
Uw tweede dag aan boord van La Dolce Vita Orient Express begint met een heerlijk Italiaans ontbijt. Geniet van vers gezette koffie, gebakjes en een selectie van artisanale broden, en dat alles in een luxueuze setting. In de voormiddag komt de trein aan in Nizza Monferrato, een pittoresk stadje in het hart van de Italiaanse wijnstreek. U vertrekt van hieruit op culinaire ontdekkingsreis: u bezoekt een UNESCO Werelderfgoed wijndomein, waar u kennis maakt met de rijke geschiedenis van de lokale wijnbouw en uiteraard geniet van een degustatie. Vervolgens kunt u zich onderdompelen in de traditie van truffeljacht, waarbij u deze kostbare schatten ontdekt te midden van het schilderachtige platteland en waar een op truffels gebaseerde lunch u opwacht. In de namiddag gaat u terug aan boord. ’s Avonds geniet u van een uitgebreid diner aan boord, vergezeld van live muzikaal entertainment.
dag 3 : Nizza Monferrato - Rome
Terwijl u geniet van de laatste momenten aan boord van La Dolce Vita Orient Express, begint u de dag met een uitgebreid Italiaans ontbijt. Wanneer de trein Rome Ostiense terug binnenrijdt, is de tijd helaas gekomen om afscheid te nemen van de luxe en elegantie van La Dolce Vita Orient Express. Koester de herinneringen die u hebt gemaakt, de bezienswaardigheden die u hebt gezien en de smaken die u hebt geproefd tijdens uw onvergetelijke reis langs enkele van Italië’s meest iconische bestemmingen.